Diskuse

Nemléko

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sama nemám podobné trávicí problémy, jaké se vyskytly u vás, ale chtěla jsem se zeptat, jestli jste nezkoušela "kefír z tibetské houby"? Ta by měla z mléka vypapat laktózu a obohatit navíc mléko o další výživné prvky. Kefír se dá pit, používat k přípravě jídel a k výrobě tvarohu. Též už jsem na netu zahlédla recept na výrobu mandlového mléka. Možná by to vyšlo levněji vyrobit.

0 0
možnosti
Foto

DCera si mandlové mléko koupila ze zvědavosti. Stálo majlant a nakonec se skoro celá krabice zkazila. Nikomu totiž nechutnalo.

1 0
možnosti
Foto

Je velký rozdíl zkoušet něco ochutnat jen tak ze zvědavosti a nebo (jako autorka) hledat při intoleranci na lepek a laktózu vhodnou náhražku za něco, co člověk vůbec konzumovat nesmí.

0 0
možnosti

ano... tuhle jsem se koukal na cukr nerafinovaný řepny culr stal 80 kč za kg a tentýž rafinovaný je 19

0 0
možnosti

Karma. Podle mě opět pokus jistých "chytrolínů", jak z lidí vylákat "těžké peníze". :-( Většinou se sice říká (a většinou je to pravda), že laciné dvakrát placené..., ale pokud jde o různé ty "zdravé potraviny", doplňky a přípravky..., tak často zjišťuji, že předražené bývá často horší než to "laciné", takže tady razím heslo, že nejlepší z pravidla asi bude střední cenová kategorie. :-)

1 0
možnosti
Foto

A31l97e26š 96P92r15a46g39e56r

24. 2. 2017 12:55

To je recenze jak víno ;-)

0 0
možnosti

hm...víno je lepší:-)

0 0
možnosti