- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Sama nemám podobné trávicí problémy, jaké se vyskytly u vás, ale chtěla jsem se zeptat, jestli jste nezkoušela "kefír z tibetské houby"? Ta by měla z mléka vypapat laktózu a obohatit navíc mléko o další výživné prvky. Kefír se dá pit, používat k přípravě jídel a k výrobě tvarohu. Též už jsem na netu zahlédla recept na výrobu mandlového mléka. Možná by to vyšlo levněji vyrobit.
DCera si mandlové mléko koupila ze zvědavosti. Stálo majlant a nakonec se skoro celá krabice zkazila. Nikomu totiž nechutnalo.
Je velký rozdíl zkoušet něco ochutnat jen tak ze zvědavosti a nebo (jako autorka) hledat při intoleranci na lepek a laktózu vhodnou náhražku za něco, co člověk vůbec konzumovat nesmí.
ano... tuhle jsem se koukal na cukr nerafinovaný řepny culr stal 80 kč za kg a tentýž rafinovaný je 19
Karma. Podle mě opět pokus jistých "chytrolínů", jak z lidí vylákat "těžké peníze". :-( Většinou se sice říká (a většinou je to pravda), že laciné dvakrát placené..., ale pokud jde o různé ty "zdravé potraviny", doplňky a přípravky..., tak často zjišťuji, že předražené bývá často horší než to "laciné", takže tady razím heslo, že nejlepší z pravidla asi bude střední cenová kategorie. :-)